Klaar voor Netflix-avond? Ontdek het recept voor de heerlijkste warme nacho’s ooit!

Het overheerlijke recept

Maak je klaar om je smaakpapillen eens goed in de watten te leggen door zelf deze nacho-schotel in elkaar te zetten. Het is appeltje-eitje en voor je het weet ben je op de bank aan het genieten van je zelfgemaakte lekkernij. Dus, zullen we aan de slag gaan?

Zet je oven aan en verwarm deze voor op een knusse 180 graden terwijl je een ovenschaal invet met een likje boter of olie. Zet vervolgens een pan op het vuur en bak het gehakt kruimelig. Strooi er rijkelijk paprikapoeder over en voeg net dat beetje cayennepeper toe om het op smaak te brengen.

Snij ondertussen de paprika’s, ui en knoflook in kleine blokjes en gooi ze bij het gehakt in de pan voor een minuut of vijf. Verspreid een laag van je tortillachips in de ovenschaal, verdeel daarover een schep van het heerlijk geurende gehaktmengsel en dek het af met nog een laag chips. Bestrooi het geheel daarna rijkelijk met de geraspte kaas en laat de oven het zware werk overnemen. In ongeveer 5 tot 10 minuten zal de kaas smelten tot perfectie en je keuken ruikt alsof je in het beste Mexicaanse restaurant bent beland.

Schuif de ovenschaal uit de oven en zet de nacho’s op tafel met een klodder zure room, wat chilisaus en/of guacamole naar smaak. En zo heb je je eigen gemaakt verrukkelijke snack of voorgerecht klaar om te serveren. Smakelijk eten!