Zo houd je knoflook een jaar lang vers: het geheime trucje van chef-koks

Knoflook is echt een van de meest gebruikte dingen in de keuken. Het is geweldig om je maaltijden smaak te geven en ideaal voor het maken van heerlijke roerbakgerechten. Maar knoflook heeft meer te bieden dan alleen in de keuken; het is ook een geweldig natuurlijk antibioticum. Veel mensen beslissen zelfs om het rauw te eten, simpelweg om van de vele gezondheidsvoordelen te genieten. Maar hoe bewaar je knoflook eigenlijk op de beste manier? Er is een ongelofelijke truc die alleen de chefs lijken te kennen. We gaan deze geheimen samen ontdekken.

Knoflook heeft zo veel goede eigenschappen en is een must-have in onze keukens. Hoewel de geur en smaak niet iedereen aanspreken, kun je er geweldige aroma’s mee creëren. Veel mensen eten knoflook zelfs rauw om er echt maximaal van te profiteren. Maar wist je dat er een manier is om knoflook te bewaren zodat het een heel jaar goed blijft? Laten we kijken hoe je dit doet, en lees verder op de volgende pagina!